Menorca Talaiòtica, a la recerca del jove guiaDemostra que ets un guia talaiòtic i guanya una beca d'estudis universitaris valorada en 2000€
LOGO
1Participa!2Selecció dels 10 finalistes3Visites guiades4Guanyador del concurs

Vols fer de jurat de les visites guiades? Participa!

Els 5 estudiants finalistes del certàmen "Menorca Talaiòtica, a la recerca del jove guia" realitzaran una visita guiada a un jaciment de Menorca. L'estudiant més valorat pel jurat popular guanyarà una beca d'estudis valorada en 2.000€! El públic participant a cada visita serà l'encarregat de valorar i votar l'execució dels diferents candidats finalistes.

Si t'agradaria fer de jurat en aquestes visites, omple el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Entre totes les persones apuntades es realitzarà un sorteig que seleccionarà de forma aleatòria 30 persones per cada visita.

TENS FINS EL 3 DE MAIG PER APUNTAR-TE!

LES VISITES 

 

 
Dia: 11 de juny (capvespre)
Hora: 10 h
Lloc: Necròpolis de Cales Coves, Alaior
Guia: Andreu Servera (Menorca)
Estudis: Grau en Filosofia, Política i Economia (Madrid)

Cales Coves i la relació entre l'home i el territori que viu
: partint des del Camí de Cavalls, n'Andreu ens conduirà fins a la necròpolis de Cales Coves on parlarà i reflexionarà sobre algunes qüestions que a ell li preocupen al voltant d'aquest ancestral refugi marí. 
Dia: 21 de maig (capvespre)
Hora: 17 h
Lloc: Necròpolis de Cala Morell, Ciutadella
Guia: Júlia Gomila (Menorca)
Estudis: Grau en Comunicació Cultural (Girona)

La necròpolis de Cala Morell amb els sentits: na Júlia ens guiarà pel conjunt de coves prehistòriques de Cala Morell, a la vegada que, de manera personal, tractarà d'endinsar-nos a través dels sentits al passat prehistòric de Menorca. 
Dia: 28 de maig (mati)
Hora: 10 h
Lloc: Poblat talaiòtic de Cornia Nou, Maó
Guia: Nagore Sánchez (País Basc)
Estudis: Grau en Arqueologia (Barcelona)

Cornia Nou amb ulleres de jove arqueòloga: na Nagore, estudiant basca d'arqueologia, ens deixarà les seves ulleres per a explicar-nos que és allò que a ella li fascina dels talaiots i dels talaiòtics. 
Dia: 4 de juny (mati)
Hora: 10 h
Lloc: Poblat talaiòtic de Torralba d'en Salort, Alaior
Guia: Daniel Ruíz (València)
Estudis: Grau en Història (València), acutalment d'Erasmus a Itàlia

Torralba d'en Salort i els seus misteris: atret per l'espectacularitat dels recintes de taula, en Dani, estudiant d'història valencià, ve des de Pisa (Itàlia) fins a Torralba d'en Salort per explicar-nos en què pensarien els talaiòtics i en què creurien: què degueren fer els talaiòtics al voltant d'aquests emblemàtics monuments? 
Dia: 18 de juny (capvespre)
Hora: 17 h
Lloc: Poblat de naviformes de Son Mercer de Baix, Ferreries
Guia: Eugeni Marí (Menorca)
Estudis: Grau en Arts Escèniques (Girona)

La vida humana a Son Mercer de Baix: n'Eugeni, estudiant d'arts escèniques, aportarà la seva particular visió de com viurien les dones i els homes a un poblat naviforme menorquí. A més, com no podia ser d'altra manera, ens endinsarà (sense moure'ns de Son Mercer de Baix) al barranc de Son Fideu a través de les seves llegendes. 

 

 
 
 
Consell Insular de Menorca
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS