Menorca Talaiòtica, a la recerca del jove guiaDemostra que ets un guia talaiòtic i guanya una beca d'estudis universitaris valorada en 2000€
LOGO
1Participa!2Selecció dels 10 finalistes3Visites guiades4Guanyador del concurs

Participa!

Ets un jove apassionat de l’arqueologia i el patrimoni? Et motiva xerrar en públic? T’agraden els reptes i donar-li la volta a les coses? El cap et bull d’idees?... I a més, t’aniria molt bé guanyar 2000 € pels teus estudis?

Cerquem estudiants d’entre 16 i 25 anys que presentin un projecte de visita guiada diferent, atrevit, i amb una visió innovadora, a un jaciment arqueològic inclòs dins la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial.

No ho dubtis, participa!

Com pots participar?
 

  1. Omple el formulari d'inscripció.
  2. Seleccionarem 10 participants d'entre tots els formularis rebuts.
  3. Els escollits hauran de triar un jaciment i gravar un vídeo curt explicant el seu projecte (el podeu gravar amb el vostre mòbil o tablet... Imaginació al poder!).
  4. Penjarem els 10 vídeos al web del certamen -on es podran votar- i els 5 més votats seran seleccionats per venir a Menorca a realitzar la seva visita guiada davant d'un públic que farà de jurat.
  5. El guia més ben valorat pel jurat, obtindrà una beca d'estudis de 2000€.

I no et preocupis si no coneixes Menorca, o si creus que no tens prou coneixements o informació sobre el tema. El més important és la teva motivació i creativitat: t'ajudarem!
Envia’ns un mail a beca@menorcatalayotica.info o truca’ns al 682187566.


Descarrega les bases (act. 18/05/17) Formulari d'inscripció

 
 
 

 
 
 
Consell Insular de Menorca
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS