LOGO
1Participa2Vota3Visites4Guanyadors

Vols participar a les visites guiades dels finalistes?

Els 5 estudiants finalistes del certàmen "Menorca Talaiòtica, a la recerca del jove guia" realitzaran una visita guiada a un jaciment de Menorca. L'estudiant més valorat pel jurat popular guanyarà una beca d'estudis valorada en 2.000€! El públic participant a cada visita serà l'encarregat de valorar i votar l'execució dels diferents candidats finalistes.

Si t'agradaria participar, sel·lecciona les visites a les que vols assistir i omple el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Si vens amb parella, amics o familia omple un formulari per cada persona amb les seves dades. Les places són limitades a 30 persones per cada visita. Uns dies abans ens posarem en contacte amb tu per confirmar l'assistència. 


LES VISITES 

 

 
Dia: 21 de maig (capvespre)
Hora: 17 h
Lloc: Necròpolis de Cala Morell, Ciutadella
Guia: Júlia Gomila (Menorca)
Estudis: Grau en Comunicació Cultural (Girona)

La necròpolis de Cala Morell amb els sentits: na Júlia ens guiarà pel conjunt de coves prehistòriques de Cala Morell, a la vegada que, de manera personal, tractarà d'endinsar-nos a través dels sentits al passat prehistòric de Menorca. 
Dia: 28 de maig (mati)
Hora: 10 h
Lloc: Poblat talaiòtic de Cornia Nou, Maó
Guia: Nagore Sánchez (País Basc)
Estudis: Grau en Arqueologia (Barcelona)

Cornia Nou amb ulleres de jove arqueòloga: na Nagore, estudiant basca d'arqueologia, ens deixarà les seves ulleres per a explicar-nos que és allò que a ella li fascina dels talaiots i dels talaiòtics. 
Dia: 11 de juny (capvespre)
Hora: 10 h
Lloc: Necròpolis de Cales Coves, Alaior
Guia: Andreu Servera (Menorca)
Estudis: Grau en Filosofia, Política i Economia (Madrid)

Cales Coves i la relació entre l'home i el territori que viu
: partint des del Camí de Cavalls, n'Andreu ens conduirà fins a la necròpolis de Cales Coves on parlarà i reflexionarà sobre algunes qüestions que a ell li preocupen al voltant d'aquest ancestral refugi marí. 
Dia: 4 de juny (mati)
Hora: 10 h
Lloc: Poblat talaiòtic de Torralba d'en Salort, Alaior
Guia: Daniel Ruíz (València)
Estudis: Grau en Història (València), acutalment d'Erasmus a Itàlia

Torralba d'en Salort i els seus misteris: atret per l'espectacularitat dels recintes de taula, en Dani, estudiant d'història valencià, ve des de Pisa (Itàlia) fins a Torralba d'en Salort per explicar-nos en què pensarien els talaiòtics i en què creurien: què degueren fer els talaiòtics al voltant d'aquests emblemàtics monuments? 
Dia: 18 de juny (capvespre)
Hora: 17 h
Lloc: Poblat de naviformes de Son Mercer de Baix, Ferreries
Guia: Eugeni Marí (Menorca)
Estudis: Grau en Arts Escèniques (Girona)

La vida humana a Son Mercer de Baix: n'Eugeni, estudiant d'arts escèniques, aportarà la seva particular visió de com viurien les dones i els homes a un poblat naviforme menorquí. A més, com no podia ser d'altra manera, ens endinsarà (sense moure'ns de Son Mercer de Baix) al barranc de Son Fideu a través de les seves llegendes. 

 

 
 
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS