CAT | ESP
LOGO
1Participa2Vota3Visites4Edicions anteriors5Vídeos

Formulari d'inscripciÓ

Dades bàsiques:

Nom:
Àlies/pseudònim:
Data de naixement:
DNI:
Població:
Correu electrònic:
Formació que s'esta cursant:

Contesta tan bé com puguis aquestes preguntes:

1. Podries descriure algun lloc/monument/festa o tradició/menjar de la teva terra i argumentar-ho tant bé que ens faci ganes anar-hi a nosaltres?
2. Una dona gran decideix fer una bona acció per la parròquia del seu petit poble de muntanya. Ella sempre ha tingut bones mans, especialment amb el maneig de pintures i pinzells, per això creu que fàcilment podrà recuperar algunes parts d'un fresc d'època medieval de l'església que hi ha a la plaça del seu poble. Un cop aconseguit el permís del capellà de la parroquià a qui li meravella sentir la idea ella comença a treballar de valent i amb pocs dies té la feina feta. Quines conseqüències creus que pot tenir aquesta bona acció?
3. Després de tot un estiu de treballar al restaurant de platja del teu pare, t'has donat un regal i has fet un petit viatge cultural a Catalunya amb un bon amic/iga. Ara és la una del migdia, ets a Vilafranca del Penedès amb el teu amic, just a la porta d'un establiment anomenat “Cava & Hotel Mastinell”, i estau tots dos decidits a gastar-vos uns euros menjant bé. Un cop heu entrat tot és perfecte, el maître de l'establiment us assigna una taula, us asseis, ell us ofereix beguda i un menú del dia. Tria el que et faci més gana:
Beguda:
Argumenta la teva tria:
Principals:Argumenta la teva tria:
Segons:


Argumenta la teva tria:
Postres:


Argumenta la teva tria:
4. Improvisa un tweet (140 caràcters) per convèncer un turista del fet que ha de visitar Menorca la primavera de 2017
5. En què et gastaries 2.000 €? no és vàlid gastar-te'ls amb els teus estudis

 
 
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS